Zin in werken op het strand in een enthousiast team?

Ben jij op zoek naar een leuke en uitdagende bijbaan bij Duynenwater? Kom dan bij ons werken deze zomer! Wij hebben veel evenementen, bruiloften en natuurlijk een restaurant waarbij wij jouw hulp kunnen gebruiken. Vind jij het leuk om gasten te bedienen en ben je enthousiast? Zoek jij een uitdagende werkplek met een fijne sfeer? Lees dan snel verder.

Wat zoeken wij in een nieuwe collega van Beachclub Zuyver?

In de zomer is het druk op het strand! Daarom zijn wij op zoek naar enthousiaste aanpakkers die het ontzettend leuk vinden om gasten te bedienen. Dit is voornamelijk seizoenswerk, dus ideaal om naast je studie of school in de vakantie te doen. Naast collega’s voor de bediening kunnen we ook regelmatig assistentie in de keuken gebruiken, zoals keukenmedewerkers en afwassers.

Natuurlijk vragen we niet alleen. We hebben ook iets te bieden.

Beachclub Zuyver is een jonge onderneming en biedt jou een informele, maar professionele werksfeer. Je komt terecht in een enthousiast team, waar we naast hard werken ook houden van teamspirit en gezelligheid. Wil je meer weten, neem dan contact op met Anita Zopfi op 06-36433169 of mail naar zuyver@e3strand.nl.

Wat bieden wij jou:

Natuurlijk heel afwisselend werk

Een enthousiast team

Een fijne werksfeer in een klein bedrijf

Goede arbeidsvoorwaarden

De ideale werkplek direct aan het strand