Waarom Borussia Dortmund tickets aanschaffen? 

Voetbal is volgens de meeste mensen de leukste sport ter wereld en dit blijkt ook wel uit het feit dat er wereldwijd maar liefst 3,5 miljoen mensen naar voetbal kijken. Er is geen enkele andere sport ter wereld waar meer mensen naar kijken. Ben jij een groot fan van voetbal en support je een Nederlandse club? Ga je wekelijks naar wedstrijden toe en vind je dat het een keer tijd wordt voor wat anders? Dan is Borussia Dortmund tickets kopen in onze ogen een zeer goed idee. Dit is een prachtige club met een gigantisch stadion. Het leuke hieraan is ook dat je met een paar uur rijden al bij het stadion bent. Als Nederlander kan je dus prima een bezoek brengen aan een wedstrijd van deze mooie club. 

Borussia Dortmund tickets kopen voor de sfeer 

Borussia Dortmund tickets kopen, dat is iets dat veel mensen doen voor de sfeer. Duitsland en vooral Borussia Dortmund staat bekend om de geweldige sfeer. Breng je een bezoek aan het Signal Iduna Park, dan zal je iets unieks beleven. Het Signal Iduna Park-stadion, ook bekend als het Westfalenstadion, is een van de grootste en meest iconische stadions ter wereld en heeft een capaciteit van meer dan 80.000 zitplaatsen. Dat het stadion iconisch is, heeft het grotendeels te danken aan de “Gelbe Wand”, in het Nederlands de gele muur. Dit is een grote tribune in het stadion waar enorm veel sfeer gemaakt wordt. 

Borussia Dortmund tickets kopen vanwege het spel zelf 

Borussia Dortmund tickets kopen, dat doe je natuurlijk vanwege het spel dat de club speelt. Deze bijzondere club staat bekend om het flitsende en aanvallende spel dat zij spelen. Tegenstanders worden altijd onder druk gezet en vrijwel ieder jaar heeft Borussia Dortmund verschillende sterren onder contract staan. Wanneer jij een wedstrijd van deze club bezoekt, dan kan je deze sterren met eigen ogen aanschouwen. 

Een zeer rijke geschiedenis 

Kijken we naar de geschiedenis van Borussia Dortmund, dan kunnen we wel stellen dat dit een zeer rijke is. Zo heeft de club verschillende landstitels, DFB-Pokals en ook de Champions League gewonnen. Borussia Dortmund is een topclub en juist om deze reden is Borussia Dortmund tickets kopen zo’n goed idee. Ook is het vanuit Nederland zeer goed mogelijk om met de auto naar een wedstrijd toe te gaan. 

De stad zelf is fantastisch 

Borussia Dortmund tickets kopen, dat doe je voor het voetbal. Echter zou je er ook voor kunnen kiezen om een aantal dagen in de stad zelf te verblijven. De stad is namelijk prachtig en heeft veel bezienswaardigheden. De stad staat bekend om zijn industriële erfgoed en biedt bezoekers de mogelijkheid om verschillende musea en galerieën te bezoeken. Ook heeft de stad veel goede restaurants, cafés en bars. Hier kan jij genieten van de lekkerste maaltijden en drankjes. Aan te raden is om een hotel te boeken en naast het voetbal ook de stad goed te bekijken, dit is in onze ogen absoluut de moeite waard. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *