Maak je strandfeest leuker met deze gadgets

Beach party gadgets

Strandfeesten zijn feesten die een unieke feestsfeer creëren. Enkele voorbeelden van activiteiten op zo’n feestje zijn speurtochten, happy hours met tropische drankjes en jeu de boules. Beach parties als bedrijfsuitje zijn een uitstekende manier om al je collega’s voor een ontspannen en vrolijk evenement samen te brengen. Het leent zich natuurlijk ook prima als een familiefeest of andere gezellige aangelegenheid.

Je hebt een strand nodig

Voor een authentieke strandfeest ervaring heb je absoluut een strand nodig. Of op z’n minst een leuke locatie aan een meer of rivier. Maar als je helaas geen makkelijke toegang tot een echt strandje hebt, dan kun je eenvoudig een ander soort omgeving tot een op het strand geïnspireerd feest omtoveren. Doe dit dan met behulp van een thematische feestdecoratie, zoals een Tahitiaans getinte beach party.

Tahiti is immers de thuisbasis van enkele van ‘s werelds meest exotische stranden en zonsondergangen. Je kunt jouw strandfeest dus perfect met een ‘Tahitian Sunset’ thema tot zijn recht laten komen. Koop daarvoor eerst de juiste decoraties om dit feest te plannen. Je hebt daar bijvoorbeeld grote nep palmbomen, lantaarns van luau bladeren, lichtslingers en een Tiki totempaal voor nodig. Je hebt daarnaast uiteraard een Tiki bar met een losse luifel nodig en unieke rokjes voor de bediening. Zorg er verder voor dat je voldoende Tiki drinkbekers en cocktail parapluutjes achter de hand hebt.

Je hebt activiteiten nodig

Je hebt natuurlijk ook de juiste strandfeest activiteiten nodig om de partygangers prima bezig te houden. Beach paddleball is een grote favoriet die vooral om zijn veelzijdigheid bekend staat. Je kunt dit spel simpel in tweetallen of in een groep spelen. Het doel van dit spel is om de bal, net zoals bij een tennisspel, heen en weer te slaan.

Een ander klassiek strandfeest spel is frisbeeën. Er zijn allerlei frisbee spel variaties om hier je eigen draai aan te geven. Zoals Tic-Tac-Toe, bowling en flesspellen. Jeu de boules is ook een populaire strandactiviteit. Je hebt hier enkel Jeu de boules ballen sets voor nodig.

Een wedstrijd van zandsculpturen bouwen is daarnaast één van de allerleukste strandfeest activiteiten die je kunt bedenken. Je kunt de groep hiervoor in teams opsplitsen. En elk team laten strijden om het best mogelijke zandkasteel te bouwen. Je kunt voor de wedstrijd een thema toe wijzen, of de deelnemers zelf hun fantasie laten gebruiken.

Je hebt giveaways en prijzen nodig

Een strandfeest is een perfecte aangelegenheid voor vrolijke giveaways. Zonnebrillen bedrukken met een leuke spreuk als herinnering is een ideaal geschenk voor zo’n feest. Maar je kunt ook aan gepersonaliseerde strandhanddoeken, waterdichte telefoonhoesjes, zonnehoedjes en koel- of strandtassen met een logo denken.

Gadgets zijn perfecte items om als prijzen voor de winnaars van de activiteiten uit te reiken. Of om aan alle participanten te schenken. Enkele geschenkideeën zijn telefoon opladers op zonne-energie, draagbare USB ventilators, powerbanks en portable Bluetooth luidsprekers. Zo’n geschenk en/of perfect uitgekozen giveaway zal zo een toch al geweldige dag op het strand zonder meer naar een geheel nieuw niveau tillen.

Je hebt een uitnodiging nodig

Als het gaat om het uitnodigen van al je collega’s, vrienden en/of familieleden voor een strandfeest, dan is er geen betere manier om de opwinding ervan met fantastische uitnodigingen te starten. Je zou in dit geval bijvoorbeeld aan een uitnodiging in een fles kunnen denken.

En als je eenmaal naar de beach party gaat, vergeet dan zeker je flip flops (slippers), een coole outfit en jouw zonnebrandcrème niet! Zo ben je prima op een strandfeest vol onvergetelijk plezier voorbereid!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *